EPFL Samarbejde

Om Divisionsforeningen og EPFL (The Association of European Professional Football Leagues)

Divisionsforeningen er medlem af EPFL, som er foreningen for professionelle fodboldligaer i Europa.
EPFL har til formål at fremme samarbejde, forbindelser og sammenhold mellem de europæiske fodboldligaer med henblik på en positiv udvikling af fodboldens verden både på og uden for banen. EPFL fungerer ligeledes som et fælles talerør for medlemmerne.

EPFL så dagens lys i 2005, og har i dag 30 medlemmer og associerede medlemmer i Europa, hvilket betyder at de varetager mere end 900 europæiske klubbers interesse.  Divisionsforeningen har været medlem siden EPFL blev grundlagt, og ser arbejdet i EPFL  som vigtigt  for udviklingen af professionel fodbold i Europa.