EPFL samarbejde

Om Divisionsforeningen og EPFL (The Association of European Professional Football Leagues) 

Divisionsforeningen er medlem af EPFL, som er foreningen for professionelle fodboldligaer i Europa.
EPFL har til formål at fremme samarbejde, forbindelser og sammenhold mellem de europæiske fodboldligaer med henblik på en positiv udvikling af fodboldens verden både på og uden for banen. EPFL fungerer ligeledes som et fælles talerør for medlemmerne.

EPFL så dagens lys i 2005, og har i dag 30 medlemmer og associerede medlemmer i Europa, hvilket betyder at de varetager mere end 900 europæiske klubbers interesse.  Divisionsforeningen har været medlem siden EPFL blev grundlagt, og ser arbejdet i EPFL  som vigtigt  for udviklingen af professionel fodbold i Europa.

Nyheder fra klubberne

Reaktioner efter pokalsejren 21-09-2017 OB vandt pokalkampen over Fremad Amager med 3-2, og der var tilfredshed efter kampen.

OB videre i pokalen 21-09-2017 OB vandt med 3-2 i udekampen mod Fremad Amager i DBU Pokalens tredje runde.

Pokaldrømmen fældet af Fredericia 21-09-2017 Det blev sent torsdag aften til et ærgelig exit fra DBU Pokalen, da vi måtte se os slået af FC Frede...

Esbjerg har energi 21-09-2017 Esbjerg er Danmarks EnergiMetropol, og derfor er det kun naturligt for EfB at have fokus på en...

1000 tak for sidst Odense! 21-09-2017 Vi er stadig helt høje over den fantastiske opbakning vi oplevede på EWII Park mod Brøndby!