Formål

Divisionsforeningen - Foreningen af Divisionsklubber i Danmark

Divisionsforeningen repræsenterer alle fodboldklubberne i Danmarksturneringen for herrer. Sammen med de 50 klubber i landets tre øverste turneringer – ALKA SUPERLIGA, NordicBet liga og 2. Division – arbejder vi for elitefodbolden i Danmark. Foruden turneringerne i Herre-DM administrerer Divisionsforeningen ReserveLigaen.

Foreningens formål er at skabe en effektiv ramme for udvikling og drift af klubfodbold på eliteniveau i Danmark. Herunder skal foreningen bidrage til at fastholde og øge dansk klubfodbolds internationale konkurrenceevne samt aktivt fungere som ansvarlig for varetagelse af klubbernes interesser inden for rammerne af dansk fodbold som helhed.

Ønskes yderligere informationer og retningslinjer for Divisionsforeningen henvises til foreningens vedtægter pr. d. 3/9 2016.

Nyheder fra klubberne

Reaktioner efter pokalsejren 21-09-2017 OB vandt pokalkampen over Fremad Amager med 3-2, og der var tilfredshed efter kampen.

OB videre i pokalen 21-09-2017 OB vandt med 3-2 i udekampen mod Fremad Amager i DBU Pokalens tredje runde.

Pokaldrømmen fældet af Fredericia 21-09-2017 Det blev sent torsdag aften til et ærgelig exit fra DBU Pokalen, da vi måtte se os slået af FC Frede...

Esbjerg har energi 21-09-2017 Esbjerg er Danmarks EnergiMetropol, og derfor er det kun naturligt for EfB at have fokus på en...

1000 tak for sidst Odense! 21-09-2017 Vi er stadig helt høje over den fantastiske opbakning vi oplevede på EWII Park mod Brøndby!