Sikkerhedshåndbog

Håndbogen om relevante forhold og opgaver i forbindelse med sikkerhed på danske stadioner.

Sikkerheden på et stadion kan være en omfattende størrelse at omfavne, da der er mange forhold at tage hensyn til. Denne håndbog er med til at give et overblik over de sikkerhedsmæssige krav, herunder angivelse af retningslinjer for hvordan sikkerhedsarbejdet kan opbygges samt anbefalinger på, hvordan forskellige procedurer, rutiner og planer kan gribes an. 

Først og fremmest handler det om have basis-forholdene i orden og sørge for det nødvendige beredskab i tilfælde af forskellige former for sikkerhedsbrist. Af gennemgået emner kan nævnes risikovurdering, samarbejde med myndighederne, beredskabsplaner, kommunikation, love og reglementer, kommunikation, publikumsadfærd, evakueringsplan m.fl. 

Læs mere i den online sikkerhedshåndbog

Nyheder fra klubberne

Reaktioner efter pokalsejren 21-09-2017 OB vandt pokalkampen over Fremad Amager med 3-2, og der var tilfredshed efter kampen.

OB videre i pokalen 21-09-2017 OB vandt med 3-2 i udekampen mod Fremad Amager i DBU Pokalens tredje runde.

Pokaldrømmen fældet af Fredericia 21-09-2017 Det blev sent torsdag aften til et ærgelig exit fra DBU Pokalen, da vi måtte se os slået af FC Frede...

Esbjerg har energi 21-09-2017 Esbjerg er Danmarks EnergiMetropol, og derfor er det kun naturligt for EfB at have fokus på en...

1000 tak for sidst Odense! 21-09-2017 Vi er stadig helt høje over den fantastiske opbakning vi oplevede på EWII Park mod Brøndby!