Divisionsforeningen udsætter tre klubbers kampe foreløbigt

Med myndighedernes kraftige opfordring til borgere i syv nordjyske kommuner om at holde sig indenfor egen kommunegrænse udsætter Divisionsforeningen nu turneringskampene for tre hold i 1. Division og 2. Division.

 De syv nordjyske kommuner, som rammes af myndighedernes øgede restriktioner, er hjemsted for klubberne Vendsyssel FF i 1. Division samt Thisted FC og Jammerbugt FC i 2. Division. Alle tre hold har kampe planlagt den kommende weekend, mens Jammerbugt FC også har en kamp i Sydbank Pokalen midt i næste uge. På baggrund af dagens udmelding udsættes kampene nu til senere på sæsonen.

Udsættelsen gælder klubber i de syv nordjyske kommuner Læsø, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted og Vesthimmerland, som myndighederne har lavet øgede restriktioner for.

Restriktionerne fra myndighederne er foreløbig sat til at vare i fire uger. I den periode har de tre omtalte fodboldklubber samlet 10 turneringskampe. Hvor lang tid udsættelserne kommer til at gælde – og hvornår de udsatte kampe i stedet vil blive afviklet – bliver der lavet planer for i Divisionsforeningen den kommende uge. Indtil da kommenteres der ikke yderligere på de scenarier.

For yderligere oplysninger kontakt Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, +4520683055