Ekstra Bladet og 2. Division indgår mediesamarbejde

Der bliver sat yderligere fokus på 2. Division, når 19/20 sæsonen sparkes i gang i begyndelsen af august. Her vil samtlige kampe nemlig blive streamet på ekstrabladet.dk, som også optrapper dækningen af Danmarks tredjebedste fodboldrække.

Fodboldfans fra Frem, Jammerbugt, Dalum og de øvrige klubber i 2. Division kan glæde sig til en meget større dækning af rækken fra den kommende sæson. Udover live-streaming af alle kampe fra 2. Division, som bliver lavet i et samarbejde mellem klubberne og den nye mediepartner, så vil Ekstra Bladet også producere højdepunkter fra alle kampe, levere nyheder og baggrund med fokus på klubberne og øge den generelle dækning af og om 2. Division. 

Klubberne får deres egne undersider på Danmarks største nyhedsmedie – www.ekstrabladet.dk, som også sikrer dem nogle kommercielle muligheder, der kan skabe øgede indtægter til gavn for arbejdet i 2. Divisionsklubberne.

’’Det er en fantastisk mulighed for at vise fodbold lige under den absolutte top, og vi har en ambition om at give vores PLUS-kunder et stærkt streaming-alternativ til de etablerede sportskanaler. Vi har sendt boksning fra Mogens Palles stævner, og nu kan vi altså tilbyde endnu en mulighed for at streame sport på ekstrabladet.dk – og vi afsøger stadig nye muligheder,” siger Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen.

”Vi er meget glade for at få Ekstra Bladet som mediepartner for 2. Division. Det er et nytænkende samarbejde, hvor vi sikrer klubberne i 2. Division en fortjent øget dækning på Danmarks mest besøgte nyhedssite. Via samarbejdet med Ekstra Bladet sikrer vi, at alle de gode historier der lever ude i landet i og omkring de 24 klubber, kommer ud til et større publikum,” lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Aftalen vækker også begejstring på Ekstra Bladets sportsredaktion.

’’Den nærhed og de lokale tilhørsforhold, der findes i 2. Division er noget helt unikt, som vi vil dyrke, når vi skal fortælle historier på Ekstra Bladet. Her kommer vi helt tæt på fodboldens græsrødder, og den type fortællinger kan noget specielt. Selvfølgelig tilsat Ekstra Bladets sædvanlige bid og humor,” siger Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen.

For yderligere oplysninger kontakt direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen (tlf. 2068 3055) og/eller Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen (tlf. 24641313)